2021-07-01 01:20:00

DONACIJA IKEA Hrvatska

Ovu posebnu i tešku nastavnu godinu ipak smo završili i u sretnom  tonu – osim brojnih inspirativnih projekata u kojima su sudjelovali učenici, dobili smo i donaciju IKEA Hrvatska za školsku knjižnicu. Naime, IKEA je uljepšala prostor, a time i atmosferu školske knjižnice tako što nam je darovala bijelu modularnu komodu NORDLI s 8 ladica,  slikovnice Lillabo express Sophie Holmquist i Sare Nilsson Begman, raznobojne flomastere i bojice, krede, vodene boje u kutiji, role papira za crtanje, 2 mala štafelaja i 8 komada sklopivih podloga PLUFSIG (4 ružičaste i 4 zelene boje).

Ovim darom u školskoj je knjižnici stvoren kreativni kutak u kojem se nalaze materijali za kreativne radionice u kojima učenici rado sudjeluju, a podloge su namijenjene za različite čitaonice i programe u kojima je sada omogućeno sudjelovanje većeg broja učenika, kao i ugodniji, ali i estetski ljepši prostor pri boravku u školskoj knjižnici.

Učenici, kojima je prvenstveno donacija i namijenjena, sretni su i zahvalni na daru te su izradili rukotvorine koje smo poslali IKEA Hrvatska kao mali znak zahvalnosti.

Ovim putem još jednom se zahvaljujemo IKEA Hrvatska i njezinim voditeljima što su nam ovim darom omogućili ljepši i funkcionalniji prostor u školskoj knjižnici.

 

Kristina Ivošević, prof. i dipl. knjižničarka


Osnovna škola Rudeš